Κράνος ποδηλάτου | CASCO | SPEEDairo RS | με VAUTRON®automatic visor | Μαύρο Κόκκινο

Κράνος ποδηλάτου | CASCO | SPEEDairo RS | με VAUTRON®automatic visor | Μαύρο Κόκκινο

Κανονική Τιμή: 319,00 €

Special Price 279,00 €

Το απόλυτο από πλευράς ασφάλειας, αεροδυναμικής και ψύξης κράνος ποδηλασίας που θα έχετε φορέσει ποτε. Απόλυτο επίπεδο ασφάλειας και εξαιρετική αεροδυναμική με την τεχνολογία διπλού κέλυφους που χρησιμοποιεί. Με σύστημα CASCO-Loc για την καλύτερη πρόσδεση του στο κεφάλι σας.
Το κράνος ποδηλασίας SPEEDair RS με φωτοχρωμικό φακό SPEEDmask VAUTRON®automatic visor
Στο κράνος μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε χάρη στα ειδικά λάστιχα που έχει, πλαστικό προστατευτικό για τη βροχή (πωλείται ξεχωριστά).
Το SPEEDairo RS έρχεται σε ειδική θήκη μεταφοράς και προστασίας του κράνους όπως αυτήν της φωτογραφίας.

Κωδ./SKU:04.1509-D

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Επιλογές

* Απαραίτητα Πεδία

Κανονική Τιμή: 319,00 €

Special Price 279,00 €

Κράνος ποδηλάτου | CASCO | SPEEDairo RS | χωρίς μάσκα | Μαύρο Κόκκινο Το απόλυτο από πλευράς ασφάλειας, αεροδυναμικής και ψύξης κράνος ποδηλασίας που θα έχετε φορέσει ποτε. Το Speedairo RS της CASCO είναι αυτό που ζητά ένας απαιτητικός ποδηλάτης που του αρέσει να κάνει μεγάλες και εξαντλητικές αποστάσεις. Η επιλογή σου αν το πάθος σου είναι οι ανηφόρες, τα Brevets και γενικά οι μεγάλες αποστάσεις. Εκτός του μικρού του βάρους αυτό το κράνος ποδηλασίας έχει τέλεια εφαρμογή χάρη στο εξεδικευμένο σύστημα που διαθέτει στο εσωτερικό του για να ταιριάζει άψογα με το κεφάλι σας. Πέραν του γνωστού συστήματος εφαρμογής της CASCO διαθέτει ειδικό δίχτυ για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Το δίχτυ αυτό δεν αποτελεί όμως απλά μια μέθοδο εφαρμογής του κράνους στο κεφάλι αλλά εξασφαλίζει και συνεχή ροή αέρα. Η CASCO όμως δε σταματάει εκεί. Αφού εξασφαλίσει ότι θα είστε στο απόλυτο επίπεδο ασφάλειας αναφορικά με τα κράνη λόγω της τεχνολογίας που εφαρμόζει, προσφέρει ταυτόχρονα και εξαιρετική αεροδυναμική με την τεχνολογία διπλού κέλυφους που χρησιμοποιεί. Με αυτόν τον τρόπο, η ροή του αέρα γίνεται με πιο ομαλό τρόπο και δίνει αεροδυναμική και αερισμό στο κεφάλι σας. Τα πίσω πτερύγια είναι μια ακόμα καινοτομία: Εξασφαλίζουν και αυτά με τη σειρά τους αεροδυναμική και αερισμό αλλά ταυτόχρονα λειτουργούν σαν spoiler που δίνουν ένα ακόμα πλεονέκτημα στον αθλητή που το φοράει. Μια ακόμα σημαντική παράμετρος του κράνους είναι το σύστημα CASCO-Loc για την καλύτερη πρόσδεση του στο κεφάλι σας. Το SPEEDairo διαθέτει κούμπωμα που μπορεί να κουμπώσει και να ξεκουμπώσει πολύ γρήγορα ακόμα και με το ένα χέρι χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι χάνει σε ασφάλεια. Το κράνος ποδηλασίας SPEEDair RS συμπεριλαμβάνεται το SPEEDmask VAUTRON®automatic visor που προσφέρει προστασία από τον ήλιο αλλά και τον αέρα. Μπορεί εύκολα να βγει ή να μπει ανάλογα με τις επιθυμίες σας ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής. (Πωλείται ξεχωριστά, δείτα τα σχετικά προϊόντα παρακάτω) Στο κράνος μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε χάρη στα ειδικά λάστιχα που έχει, πλαστικό προστατευτικό για τη βροχή (πωλείται ξεχωριστά). Το SPEEDairo έρχεται σε ειδική θήκη μεταφοράς και προστασίας του κράνους όπως αυτήν της φωτογραφίας.