“Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ” φέρνει το Bike Fitting στη Θεσσαλονίκη!

Στον ΠΟΔΗΛΑΤΗ προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας απέναντι στο άθλημα που αγαπάμε. Με το πιο εξελιγμένο και εξειδικευμένο σύστημα BIKE FITTING θα σταματήσετε να αναρωτιέστε αν η θέση σας πάνω στο ποδήλατο είναι αυτή που πρέπει, ό,τι τύπος ποδηλάτη κι αν είστε. Από αθλητής που κάνει πρωταθλητισμό και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά σχετικά με το ύψος της θέσης του βάθρου έως τον καθημερινό commuter που χρησιμοποιεί το ποδήλατο για μετακίνηση.

Η bikefitting.com-σε συνεργασία με τη SHIMANO-έχει εξελίξει ένα μοντέλο που δεν κάνει λάθη. Ξεκινάμε με μετρήσεις στο σώμα κάθε ποδηλάτη. Οι μετρήσεις αυτές περνούν σε ειδικό λογισμικό του οποίου η βάση δεδομένων στηρίζεται στην ανάλυση των δεδομένων που η bikefitting έχει λάβει στο παρελθόν και συνεχώς εμπλουτίζει. Μετά λαμβάνουμε τα δικά σας δεδομένα ανάλογα με το τι είναι αυτό που αναζητάτε: Π.χ. Ειδικοί αισθητήρες που τοποθετούνται στο σώμα σας μας δίνουν πλήρη εικόνα του πως πεταλάρετε ενώ μπορούμε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το πόση δύναμη βάζετε και σε ποιο πόδι. Και αυτά είναι μερικά, μόνο, από τα συμπεράσματα που μπορούμε να έχουμε.

Επειδή βέβαια η τεχνολογία είναι καλή αλλά από μόνη της δε φτάνει, οι άνθρωποι μας έχουν εκπαιδευτεί σε ό,τι έχει να κάνει με τις μετρήσεις, τη σωματομετρία κλπ αλλά και το software και την ανάλυση όλων των δεδομένων που προκύπτουν από τη διαδικασία του BIKEFITTING.

Kλείστε ραντεβού και δείτε τη διαφορά από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις ή βόλτες!

Ειδικές τιμές για ομάδες - συλλόγους!

Bike fitting

Bike Fitting

Το πλήρες "πακέτο" υπηρεσιών για να ρυθμίσετε ιδανικά τη θέση σας πάνω στο ποδήλατο.

Ξεκινάμε με σωματομετρία και πραγματοποιούμε τέστ ελαστικότητας Thomas & Harmstrings. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα σχαράκια στην καταλληλότερη θέση σε σχέση με την ανατομία του ποδηλάτη, κάνουμε μετρήσεις για το σωστό μέγεθος και τύπο της σέλας και πραγματοποιούμε διάφορες ρύθμισεις για να βρούμε τη θέση πάνω στο ποδήλατο που θα σας βοηθήσει να είστε πιο άνετοι/ες και πιο αποδοτικοί/ες στο πεταλάρισμα.

Τα δεδομένα αυτά περνούν στο λογισμικό της bike fitting. Έπειτα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας (3d motion Analysis, pedaling analysis), μελετούμε ενδελεχώς τον τρόπο που πεταλάρετε ανάλογα με τη θέση που έχετε στο ποδήλατο σας καθώς και την σωστή θέση οδήγησης ώστε να έχετε το καταλληλότερο αποτέλεσμα. Τα δεδομένα που προέρχονται από αυτήν τη μελέτη, μας βοηθούν να κάνουμε όλες τις ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες ώστε το ποδήλατο σας να σας...κάνει! Πλέον όχι μόνο θα έχετε βέλτιστη θέση πάνω στο ποδήλατο αλλά θα εκμεταλλεύεστε όλο το έργο που παράγετε στο πετάλι.

Περιέχει:

 • - μετρήσεις στη μεζούρα (σωματομετρία)
 • - τέστ ελαστικότητας Thomas & Harmstrings
 • - Ρύθμιση στα σχαράκια
 • - Ρύθμιση σέλας ποδηλάτου
 • - 3d Motion Analysis
 • - Pedalin Analysis

Χρονική Διάρκεια: 3 ώρες

Κόστος: 230,00€

Μέτρηση
3d motion analysis

3 D Motion Analysis

Ο ιδανικός τρόπος να μάθετε τα πάντα για τη θέση σας πάνω στο ποδήλατο! Ηλεκτρόδια και αισθητήρες προσαρμόζονται πάνω στο σώμα σας καθώς πεταλάρετε ενώ μια κάμερα καταγράφει την κίνηση σας. Όλα αυτά τα δεδομένα περνούν στο πρόγραμμα της bike fitting και μας δίνουν όλα τα συμπεράσματα που χρειάζονται ώστε με στοχευμένες ρυθμίσεις στο ποδήλατο σας να αποκτήσετε την πιο αποδοτική και ξεκούραστη θέση πάνω στο ποδήλατο.

Με σωματομετρική ανάλυση:
Χρονική Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 170,00€

Χωρίς σωματομετρική ανάλυση:
Χρονική Διάρκεια: 1 1/2 ώρες
Κόστος: 120,00€

Σχαρακια

Σχαράκια

Αφήστε πίσω σας τις...μαντεψιές και ελάτε να ρυθμίσουμε τα σχαράκια στα παπούτσια σας σωστά. Αποφύγετε λάθη στο πεταλάρισμα και πόνους στα γόνατα. Πραγματοποιείται με μετρήσεις τόσο στα μετατάρσια σας όσο και στα παπούτσια σας.

Χρονική Διάρκεια: 20 λεπτά
Κόστος: 20,00€

Σέλα

Μετρήσεις Σέλας

Ποιό είναι το ιδανικό μέγεθος σέλας με βάση το σωματότυπο σας; Μπορούμε να το βρούμε μαζί, με βάση τόσο τις μετρήσεις που κάνουμε στο ισχύο και τους μηρούς σας όσο και με ειδικές ασκήσεις ευλυγισίας.

Χρονική Διάρκεια: 20 λεπτά
Κόστος: 20,00€

Pedaling

Pedaling Analysis

Πεταλάρεις ιδανικά; Πόση δύναμη βάζεις στα πετάλια σου και πόσο "έργο" παράγεις; Όλα αυτά μπορούν να γίνουν γνωστά με το 3d pedaling Analyzer. Μετράμε, συμπεραίνουμε και ρυθμίζουμε έτσι ώστε στο μέλλον να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες σας.

Χρονική Διάρκεια: 45 λεπτά
Κόστος: 80,00€

Ρύθμιση νέου ποδηλάτου

Ρύθμιση νέου ποδηλάτου

Πραγματοποιήσατε στο παρελθόν bike fitting; Τα δεδομένα της μέτρησης έχουν αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων μας. Επομένως σε περίπτωση που προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου ποδηλάτου δε χρειάζεται να προβείτε σε νέα μέτρηση. Μπορείτε να φέρετε το ποδήλατο σας και εμείς θα προσαρμόσουμε τα πάντα σύμφωνα με τις μετρήσεις που είχαμε κάνει.

Χρονική Διάρκεια: 30 λεπτά
Κόστος: Δωρεάν (εφόσον η προηγούμενη μέτρηση πραγματοποιήθηκε σε εμάς)

- Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Bike Fitting θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού καλώντας στο 23107061030

 • - ποδηλατικά ρούχα
 • - τα παπούτσια σας
 • - παγούρι με νερό
 • - μια πετσέτα
 • - και φυσικά το ποδήλατο σας (εφόσον δεν πρόκεται για μετρήσεις που αφορούν την αγορά νέου ποδηλάτου).
Cookies