Όροι χρήσης

Περιοδικές Αλλαγές
Συνεχώς O ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ  επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για αυτές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και από τα φυσικά μας καταστήματα.

O ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων με θέμα το ΠΟΔΗΛΑΤΟ και ένα απο τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα. Στηρίζοντας τους πελάτς του δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος να σας δίνει μια πλήρη εικόνα. Εσείς μένει να αποφασίσετε αν θα επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα  Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ή θα παραλάβετε το προϊόν στον χώρο σας γρήγορα και εύκολα.
Επιστροφές Προϊόντων
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει ιδιότητα η οποία έχει προηγουμένως συνομολογηθεί εγγράφως με το podilatis.gr ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν το podilatis.gr αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής.
Ποδήλατα - Μοντάρισμα
Τα ποδήλατα είναι μονταρισμένα εν μέρη προκειμένου να μπορούν να πακεταριστούν και να αποσταλλούν με ασφάλεια.
Aποστολή προϊόντων
Τα μικρά σε μέγεθος αντικέιμενα αποστέλονται με ταχυμεταφορές. Τα μεγαλύτερα σε όγκο μεμεταφορικές εταιρείες.
Σε απομακρυσμένα σημεία που δεν εξυπηρετούνται από μεταφορικές εταιρείες ενδέχεται το δέμα να παραδοθεί στο κοντινότερο σημείο παραλαβής της ευρύτερης περιοχής, σύμφωνα με την πολιτική της Μεταφορικής εταιρείας.
Κόστος αποστολής
Το κόστος αποστολής; προϊόντων είναι 3€ .'Άνω των 100€ αγορές δεν χρεώνεται η αποστολή(Δεν ισχύει για αγορές απο τα φυσικά μας καταστήματα).
Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας ή σε περίπτωση που το podilatis.gr παρέχει απευθείας την εγγύηση καλής λειτουργίας το προϊόν αλλάζεται ή επισκευάζεται , κατά περίπτωση .
Προϊόντα που ΔΕΝ έχουν κατασκευαστικό λάθος και  ΔΕΝ έχει γίνει λάθος αποστολή προϊόντος , μπορούν να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την αγορά και εφόσον δεν έχει ανοιχθεί η συνσκευασία.
Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες 2310706130 ή στο sales@podilatis.gr