Προφίλ

Σχετικά με εμάς

Τα καταστήματα "Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ" ξεκίνησαν την λειτουργία τους τον Απρίλιο του 1993 στη Θεσσαλονίκη. Αποτελούν μια από τις ποιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του ποδηλάτου και οτιδήποτε γύρω από αυτό.Τα προϊόντα που θα βρειτε στα καταστήματα  μας έχουν επιλεγεί με γνώμονα την καλύτερη σχέση τιμής ποιότητας. Τα καταστήματα Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ είναι μέλος του podilatis group.

Στόχευση

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει τμήμα λιανικής και χονδρικής πώλησης ποδηλατών, ανταλλακτικών ποδηλάτων και ρουχισμού για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία ποδηλάτη. Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της μέσα από το δίκτυο καταστημάτων που διαθέτει αλλά και από εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η υψηλή ποιότητα, δίνει την δυνατότητα να καλυφθεί οποιαδήποτε ανάγκη του ποδηλάτη, με ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνονται από εξειδικευμένους τεχνίτες και με προσιτές τιμές που έχουν καθιερώσει την εταιρεία στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς.

Δράσεις

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ δηλώνει παρών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, στα ποδηλατικά δρώμενα στηρίζοντας ποδηλατικούς συλλόγους, διοργανώνοντας αγώνες ποδηλασίας καθώς και με δράσεις για το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης .