Προφίλ

Σχετικά με εμάς

Με έδρα την Βόρεια Ελλάδα τα καταστήματα Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ξεκίνησαν την λειτουργία τους τον Απρίλιο του 1993 από την Θεσσαλονίκη . Είναι μια από τις ποιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του ποδηλάτου και οτιδήποτε γύρω από αυτό και τον ποδηλάτη.

Στόχευση

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει τμήμα λιανικής και χονδρικής πώλησης ποδηλατών, ανταλλακτικών και ρουχισμού για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία ποδηλάτη . Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της μέσα από το δίκτυο καταστημάτων που διαθέτει αλλά και από εξουσιοδοτημένα καταστήματα ανά την Ελλάδα. Η υψηλή ποιότητα, δίνει την δυνατότητα να καλυφθεί οποιαδήποτε ανάγκη του ποδηλάτη , με ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνονται από εξειδικευμένους τεχνίτες και με προσιτές τιμές που έχουν καθιερώσει την εταιρεία στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς.

Δράσεις

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ δηλώνει παρών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους , στα ποδηλατικά δρώμενα  στηρίζοντας ποδηλατικούς συλλόγους , διοργανώνοντας αγώνες ποδηλασίας καθώς και με δράσεις για το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης .

Τα προϊόντα που θα βρειτε στα καταστήματα  μας έχουν επιλεγεί με γνώμονα την καλύτερη σχέση τιμής ποιότητας 

Τα καταστήματα Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ είναι μέλος του podilatis group