ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Για προϊόντα εκτός ποδηλάτων

Για παραγγελίες που αφορούν δέματα και μικρά ποδήλατα (12" μέχρι και 18"), τα προϊόντα αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρίες Courier με χρέωση αποστολής τα 3

Για αγορές αξίας 100€ και άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Εάν η διαθεσιμότητα του προιόντος είναι χαρακτηρισμένη ως " Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες", η αποστολή της παραγγελίας γίνεται την ίδια μέρα ή το αργότερο σε 2.

2. Για ποδήλατα (20" και άνω)

Οι αποστολές των ποδηλάτων γίνονται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες με δωρεάν κόστος αποστολής στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Τα ποδήλατα στέλνονται μετά από επιτυχημένη πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας μας, ή με τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς που αναγράφονται στους τρόπους πληρωμής. Εάν επιλέξετε τη τραπεζική κατάθεση, είναι απαραίτητη η αναγραφή του αριθμού της παραγγελίας σαν σχόλιο στη μεταφορά του ποσού.

Στη περίπτωση που η αποστολή αφορά την ηπειρωτική Ελλάδα και αστικά κέντρα, η παράδοση γίνεται στη διεύθυνση του παραλήπτη.

Για δυσπρόσιτες, απομακρυσμένες περιοχές και για τη νησιωτική Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στην έδρα της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας. Εάν επιθυμείτε παράδοση κατ' οίκον, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310706130 για τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.


Σημείωση: Στη περίπτωση που η παραλαβή του ποδήλατου πραγματοποιηθεί σε ένα απο τα φυσικά καταστήματα μας, η υπηρεσία μονταρίσματος παρέχεται χωρίς επιπλέον κόστος. Διαφορετικά, εάν επιλέξετε το μοντάρισμα, η χρέωση της υπηρεσίας αντιστοιχεί στα 20€.

Cookies