Κάλτσες ποδηλασίας | podilatis.gr

Κάλτσες ποδηλασίας | Author | Stripe X0 | Γκρι - Κόκκινο

18,00 €

Ποδηλατικές κάλτσες μαλακές και με ενίσχυση


Κάλτσες ποδηλασίας ιδανικές και για τρέξιμο


Οι κάλτσες ποδηλασίας Stripe X0 της Author απευθύνονται στον ποδηλάτη που κάνει καθημερινές προπονήσεις και μετέχει σε απαιτητικούς αγώνες. Είναι μαλακές, ελαφριές ενώ ειδική μέριμνα έχει δωθεί στο σημείο της καμάρας προκειμένου να ενισχύουν την άνεση και να μένουν πάντα στη θέση τους. Κατασκευασμένες από ιταλικό ύφασμα το οποίο προσφέρει άμεση ανταπόκριση στον ιδρώτα και την υγρασία, με αποτέλεσμα τα πόδια σας να μένουν πάντα στεγνά και να μη μυρίζουν. Οι κάλτσες έχουν διαφορετικές στρώσεις υφάσματος στα δάκτυλα και τη φτέρνα, περισσότερο ενισχυμένα για αντοχή, ενώ έχει πλέγμα στη γάμπα για καλύτερη διαπνοή. Η ελαστική ταινία που διαθέτει είναι τόσο σφιχτή όσο χρειάζεται για να είναι μεν η κάλτσα σταθερή αλλά να μην σφίγγει πολύ το πόδι και του κάνει σημάδι.
Ιδανική για ποδηλασία μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα αθλήματα όπως το τρέξιμο γεγονός που την καθιστά την καλύτερη επιλογή και για το τρίαθλο.

Κωδ./SKU:07200307-D

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Επιλογές

* Απαραίτητα Πεδία

18,00 €

Κάλτσες ποδηλασίας μαλακές, με τέλεια εφαρμογή

Κατασκευασμένες από ιταλικό ύφασμα για πόδια στεγνά. Οι κάλτσες έχουν διαφορετικές στρώσεις υφάσματος στα δάκτυλα και τη φτέρνα, περισσότερο ενισχυμένα για αντοχή, ενώ έχει πλέγμα στη γάμπα για καλύτερη διαπνοή. Η ελαστική ταινία που διαθέτει είναι τόσο σφιχτή όσο χρειάζεται για να είναι μεν η κάλτσα σταθερή αλλά να μην σφίγγει πολύ το πόδι και του κάνει σημάδι.
Ιδανική για ποδηλασία μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα αθλήματα όπως το τρέξιμο γεγονός που την καθιστά την καλύτερη επιλογή και για το τρίαθλο.

Cookies