Γυαλιά ποδηλασίας Author | podilatis.gr
Γυαλιά ποδηλασίας Author | podilatis.gr Γυαλιά ποδηλασίας Author | podilatis.gr Γυαλιά ποδηλασίας Author | podilatis.gr Γυαλιά ποδηλασίας Author | podilatis.gr Γυαλιά ποδηλασίας Author | podilatis.gr Γυαλιά ποδηλασίας Author | podilatis.gr

Γυαλιά ποδηλασίας | Author | Zephyr HC Vision 50.3 | Γκρι Ματ

39,90 €

Γυαλιά ηλίου για ποδήλατο


Γυαλιά ποδηλασίας ελαφριά και άνετα


Τα γυαλιά ηλίου ποδηλασίας AUTHOR Zephyr HC Vision 50.3. Προσφέρουν μοναδική ορατότητα ακόμα και κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες. Το πολυκαρβονικό υλικό με τοποίο είναι κατασκευασμένοι οι φακοί ενισχύουν το κοντράστ και την ορατότητα όταν και όπου χρειάζεται, με αποτέλεσμα να έχετε ένα συνδυασμό προστασίας των ματιών και καθαρής οπτικής του δρόμου ή του μονοπατιού. Φυσικά, τα γυαλιά ηλίου Zephyr παρέχουν 100% προστασία των ματιών απο υπεριώδη ακτινοβολία. Πληρούν τον ευρωπαϊκό κανονισμό (ΕΕ) 2016/425 σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 12312-1:2013/A1:2015. Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα με προσύλωση στην ανθεκτικότητα και την άνεση. Γι αυτό το λόγο, στο σκελετό (κατασκευασμένο με υλικό Trilamid TR90) έχουν προτιμηθεί υλικά κατασκευής από θερμοπλαστικό PC, που τα κάνει ελαφριά και συνάμα ανθεκτικά. Οι φακοί, από την πλευρά τους, είναι αντιθραυστικοί και έχουν Revo effect (ουσιαστικά μιλάμε για τα χρώματα που κάνουν οι φακοί) γεγονός που ουσιαστικά εκμηδενίζει την αντηλιά με αποτέλεσμα να έχετε πάντα καθαρή οπτική κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Επίσης, οι φακοί έχουν τόσο φίλτρο όσο χρειάζεται και επομένως όταν περνάτε από τον έντονο ήλιο στη σκιά, τα μάτια σας μπορούν να προσαρμοστούν πολύ γρηγορότερα σε σχέση μέ άλλα γυαλιά ηλίου.

Μια άλλη
παράμετρος είναι η βοήθεια που σας δίνουν τα γυαλιά απέναντι στον αέρα. Η γεωμετρία τους είναι τέτοια που στις κατηφόρες λειτουργούν άψογα στον αέρα όσο έντονος κι αν είναι και επομένως, και εκεί, έχετε την ορατότητα που πρέπει να διαθέτετε ώστε να μπορείτε να κάνετε καταβάσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο σκελετός διαθέτει ειδικά επιθέματα από αντιολισθητικό υλικό στην περιοχή της μύτης και των αυτιών ώστε όσο ιδρωμένοι κι αν είστε τα γυλιά να μη γλιστρούν. Το επίθεμα της μύτης δίνει επίσης τη δυνατότητα να μπορείτε να προσαρμόσετε τα γυαλιά στο πρόσωπο σας.
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται θήκη αποθήκευσης από μικροΐνες.
Βάρος: 31g

Κωδ./SKU:09201501

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Γυαλιά ηλίου για ποδήλατο

- Πληρούν τον ευρωπαϊκό κανονισμό (ΕΕ) 2016/425 σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 12312-1:2013/A1:2015.
- Σκελετός από θερμοπλαστικό PC, που τα κάνει ελαφριά και συνάμα ανθεκτικά.
- Φακοί αντιθραυστικοί με Revo effect
-
Ειδικά επιθέματα από αντιολισθητικό υλικό στην περιοχή της μύτης και των αυτιών ώστε όσο ιδρωμένοι κι αν είστε τα γυλιά να μη γλιστρούν. Το επίθεμα της μύτης δίνει επίσης τη δυνατότητα να μπορείτε να προσαρμόσετε τα γυαλιά στο πρόσωπο σας.
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται θήκη αποθήκευσης από μικροΐνες.
Βάρος: 28g

Cookies