Λεβιές ταχυτήτων | podilatis.gr
Λεβιές ταχυτήτων | podilatis.gr Λεβιές ταχυτήτων | podilatis.gr

Λεβιές ταχυτήτων | SHIMANO | Cues | SL-U6000 | 10 ταχυτήτων

33,99 €

Λεβιές 10 ταχυτήτων SHIMANO Cues


Αυξήστε την αντοχή των ταχυτήτων ποδηλάτου με την καινούργια σειρά SHIMANO Cues


Η SHIMANO σχεδίασε τη σειρά CUES κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των ποδηλάτων που αναζητούν μέγιστη αξιοπιστία και αντοχή σε αντίξοες συνθήκες, σε μέγιστα φορτία δυνάμεων και σε δυνατές ροπές, όπως αυτές που καταβάλλουν τα E-Bikes.


Η φιλοσοφία της σειράς CUES βασίζεται στα πιο παχιά δόντια γραναζιών και τις διαφορετικές γωνίες στις οποίες λειτουργεί η αλυσίδα, επιτρέποντας έτσι την ομαλή αλλαγή από το ένα γρανάζι στο άλλο, χωρίς θορύβους, ανακρίβεις, ή το ρίσκο να σπάσει η αλυσίδα όταν αλλάξει δίσκο σε μεγάλα φορτία δύναμης.
Αυτό με τη σειρά του αποδίδει έως και 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, με εγγυημένη τη σωστή λειτουργία της σε κάθε συνθήκη.


Η σειρά SHIMANO CUES είναι συμβατή σχεδόν με όλα τα ποδήλατα μέσης κατηγορίας και άνω, ακόμη και με τα περισσότερα ποδήλατα αλουμινίου παλαιότερων χρονολογιών.
Για τη λειτουργία της μετάδοσης απαιτείται αντικατάσταση ολόκληρης της παλιάς και φθαρμένης σειράς, καθώς τα πρότυπα λειτουργίας αλυσίδας και γραναζιών δεν μπορούν να συνδυαστούν με τεχνολογίες διαφορετικών σειρών που δεν είναι Link Glide.

Κωδ./SKU:ESLU600010RA1P

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Επιλογές

33,99 €

Λεβιές ταχυτήτων SHIMANO Cues SL-U6000 Χωρίς καντράν ένδειξης ταχύτητας για συστήματα 1x10 και 2x10 ταχυτήτων

Αναβαθμίστε τη μετάδοση του ποδηλάτου σας και αυξήστε σημαντικά την απόδοση αλλαγής ταχυτήτων και τη διάρκειά τους στο χρόνο.

Ο λεβιές ταχυτήτων SHIMANO Cues SL-U6000-10 της σειράς U6000 συνδυάζεται με μετάδοση ποδηλάτου που φέρει σύστημα 1 x 10 ή 2 x 10 ταχυτήτων

Συμβουλευτείτε τον οδηγό στα σχετικά προϊόντα για να επιλέξετε το κατάλληλο σασμάν και κασσέτα που θα λειτουργήσει με το συγκεκριμένο χειριστήριο.

Cookies