Παπούτσια για Mountain Bike | podilatis.gr
Παπούτσια για Mountain Bike και spinning | podilatis.gr Παπούτσια για Mountain Bike | podilatis.gr Παπούτσια για Mountain Bike | podilatis.gr Παπούτσια για Mountain Bike | podilatis.gr Παπούτσια για Mountain Bike | podilatis.gr

Παπούτσια mountain bike | CRONO | CΧ1-22 ΜΤΒ | Μαύρα

249,00 €

20,75 € το μήνα με 12 άτοκες δόσεις

Παπούτσια Mountain Bike


Ποδηλατικά παπούτσια ανθεκτικά και άκαμπτα


Η Crono  κατασκευάζει παπούτσια ποδηλασίας με τα οποία πάτε κυριολεκτικά παντού.
Η ιταλική εταιρία έχει φροντίσει έτσι ώστε με το σύστημα Laser Aeration System-το οποίο στηρίζεται στην ύπαρξη ενός στρώματος microfiber- να προσφέρει πλήρη αερισμό, ενώ τα ειδικά αφρώδη υλικά, το σύστημα στη γλώσσα του παπουτσιού αλλά και το SAS (shock absorbing system) εξασφαλίζει άνεση και σταθερότητα στο πεταλάρισμα. Επιπλέον, τα CX1 διαθέτουν ενίχυση στο μπροστά μέρος τους ώστε να προστατεύει τον αθλητή από προσκρούση σε πέτρες κλπ αλλά και να απομακρύνεται η λάσπη όσο το δυνατό γρηγορότερα. Στο πίσω μέρος το TPU Heel counter προσφέρει στήριξη στη φτέρνα και άρα βοηθά στο να μένει ο αστράγαλος στη θέση του κάτι πολύ σημαντικό όταν κατεβαίνετε από το ποδήλατο στο ciclocross. Στο τελευταίο συντελεί και το αντιολισθιτικό εσωτερικό πατάκι.
Το παπούτσι διαθέτει σύστημα πρόσδεσης με δυο L6 BOA γεγονός που δίνει στο παπούτσι όχι μόνο τη δυνατότητα να το εφαρμόσετε στο πόδι σας με το ένα χέρι αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε πόδι.
H σόλα του CX1 είναι άκαμπτη, ενισχυμένη με carbon γεγονός που προσφέρει το καλύτερο πεταλάρισμα που είχατε ποτέ. Επίσης, διαθέτει ειδικό προφίλ προκειμένου να μπορεί να απομακρύνεται η λάσπη γρήγορα ώστε να μπορείτε να "κουμπώσετε" γρήγορα, πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε αγώνες cyclocross.


Κωδ./SKU:CX1-22-MTB-BL-D

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Επιλογές

* Απαραίτητα Πεδία

249,00 €

Παπούτσια για mountain bike

Η Crono κατασκευάζει παπούτσια ποδηλάτου με κύρια χαρακτηριστικά την αντοχή και την άνεση. Η ιταλική εταιρία έχει φροντίσει έτσι ώστε με το σύστημα Laser Aeration System-το οποίο στηρίζεται στην ύπαρξη ενός στρώματος microfiber- να προσφέρει πλήρη αερισμό, ενώ τα ειδικά αφρώδη υλικά, το σύστημα στη γλώσσα του παπουτσιού αλλά και το SAS (shock absorbing system) εξασφαλίζει άνεση και σταθερότητα στο πεταλάρισμα. Επιπλέον, τα CX1 διαθέτουν ενίχυση στο μπροστά μέρος τους ώστε να προστατεύει τον αθλητή από προσκρούση σε πέτρες κλπ αλλά και να απομακρύνεται η λάσπη όσο το δυνατό γρηγορότερα. Στο πίσω μέρος το TPU Heel counter προσφέρει στήριξη στη φτέρνα και άρα βοηθά στο να μένει ο αστράγαλος στη θέση του κάτι πολύ σημαντικό όταν κατεβαίνετε από το ποδήλατο στο ciclocross. Στο τελευταίο συντελεί και το αντιολισθιτικό εσωτερικό πατάκι.
Το παπούτσι διαθέτει σύστημα πρόσδεσης με δυο L6 BOA γεγονός που δίνει στο παπούτσι όχι μόνο τη δυνατότητα να το εφαρμόσετε στο πόδι σας με το ένα χέρι αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε πόδι.
H σόλα του CX1 είναι άκαμπτη, ενισχυμένη με carbon γεγονός που προσφέρει το καλύτερο πεταλάρισμα που είχατε ποτέ. Επίσης, διαθέτει ειδικό προφίλ προκειμένου να μπορεί να απομακρύνεται η λάσπη γρήγορα ώστε να μπορείτε να "κουμπώσετε" γρήγορα, πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε αγώνες ciclocross.

Cookies