Τσάντα σέλας με σχάρα | Author Lite Pack 9 X7
Τσάντα σέλας με σχάρα | Author Lite Pack 9 X7 Τσάντα σέλας με σχάρα | Author Lite Pack 9 X7 Τσάντα σέλας με σχάρα | Author Lite Pack 9 X7

Τσάντα με σχάρα για ντίζα σέλας | Author | Lite Pack 9 X7

Κανονική Τιμή: 69,90 €

Special Price 59,90 €

Τσάντα σέλας με ειδική σχάρα (περιλαμβάνεται) Author Lite Pack 9 X7


τσάντα σέλας Lite Pack 9 της Author είναι ιδανική λύση για όλους όσους μετακινούνται συχνά με το ποδήλατο, χρειάζονται μια σχάρα αλλά όχι απαραίτητα για μόνιμη εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται εργαλεία για την εγκατάσταση της. Με ιμάντα για να μπορείτε να τη μεταφέρετε όπου θέλετε κρεμασμένη στον ώμο σας. Με ανακλαστικές λωρίδες για μεγαλύτερη ασφάλεια. 
Διαστάσες: (δείτε αναλυτική περιγραφή πιο κάτω)

Κωδ./SKU:15000092

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Τσάντα σέλας με ειδική σχάρα (περιλαμβάνεται) Author Lite Pack 9 X7

H τσάντα σέλας Lite Pack 9 της Author είναι ιδανική λύση για όλους όσους μετακινούνται συχνά με το ποδήλατο, χρειάζονται μια σχάρα αλλά όχι απαραίτητα για μόνιμη εγκατάσταση. Όλη η εγκατάσταση είναι ελαφριά, και σταθερή. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της σχάρας αυτής, είναι ότι δεν χρειάζεται εργαλεία για την εγκατάσταση της καθώς στερεώνεται πάνω στο παλουκόσελο με quick releese ενώ στην συσκευασία περιέχονται έξτρα βίδα και ειδικά επιθέματα για να μπορεί η σχάρα να τοποθετηθεί σε οποιουδήποτε διαμέτρου παλουκόσελο.
Η τσάντα είναι κατασκευασμένη με ειδικό ελαφρύ ύφασμα, έχει ιμάντα για να μπορείτε να τη μεταφέρετε όπου θέλετε κρεμασμένη στον ώμο σας και διαθέτει ειδικά velcro σε όλες τις πλευρές για την τοποθέτηση και τη στερέωση της πάνω στη σχάρα. Τα velcro δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε μαζί σας την τσάντα εύκολα και γρήγορα όπου κι αν βρίσκεστε. Στην τσάντα έχουν τοποθετηθεί ανακλαστικές λωρίδες για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εσωτερικά διαθέτει επένδυση από μαλακά μαξιλαράκια για να κρατάει τα πράγματα σας ασφαλή.  
Μεγάλο πλεονέκτημα της τσάντας αυτής, ότι μπορεί ξεκουμπώνοντας ένα φερμουρά στο πλάι, να αναπτυχθεί ώστε να μπορέσει να χωρέσει περισσότερα πράγματα.
Διαστάσεις:
Μήκος: 30 cm (με τη σχάρα και από το παλουκόσελο 44m)
Πλάτος: 15 cm (στη σχάρα 18 cm)
Ύψος: 17 cm
Χωρητικότητα: 9-11l.
Μέγιστο ωφέλιμο Βάρος: 5 κιλά (εξαρτάται και από τον τύπο του παλουκόσελου)
Βάρος: τσάντα 450 gr, σχάρα 598 gr.
Χρώμα: Μαύρο

Cookies