Τσάντα σέλας με σχάρα
Τσάντα σέλας με σχάρα Τσάντα σέλας με σχάρα Τσάντα σέλας με σχάρα Τσάντα σέλας με σχάρα

Τσάντα με σχάρα σέλας | Author | Lite Pack 6 X7

Κανονική Τιμή: 74,90 €

Special Price 64,90 €

5,41 € το μήνα με 12 άτοκες δόσεις

Τσάντα σέλας με ειδική σχάρα (περιλαμβάνεται) Author Lite Pack 6 X7


Iδανική λύση για όλους όσους μετακινούνται συχνά με το ποδήλατο, χρειάζονται μια σχάρα αλλά όχι απαραίτητα για μόνιμη εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται εργαλεία για την εγκατάσταση της. Για όλα τα ποδήλατα. Ξεκουμπώνοντας ένα φερμουρά στο πλάι, αναπτύσσεται ώστε να μπορέσει να χωρέσει περισσότερα πράγματα.
Η τσάντα διαθέτει επίσης αδιάβροχο κάλυμμα το οποίο όταν δεν χρησιμοποιείται τοποθετείται σε ειδική θήκη στο επάνω μέρος της.
Διαστάσεις: (Δείτε την περιγραφή πιο κάτω)

Κωδ./SKU:15000086

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Τσάντα σέλας με ειδική σχάρα (περιλαμβάνεται)| Author | Lite Pack 6 X7

H τσάντα σέλας Lite Pack 6 της Author είναι ιδανική λύση για όλους όσους μετακινούνται συχνά με το ποδήλατο, χρειάζονται μια σχάρα αλλά όχι απαραίτητα για μόνιμη εγκατάσταση. Όλη η εγκατάσταση είναι ελαφριά, και σταθερή. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της σχάρας αυτής, είναι ότι δεν χρειάζεται εργαλεία για την εγκατάσταση της καθώς στερεώνεται πάνω στο παλουκόσελο με quick releese ενώ στην συσκευασία περιέχονται έξτρα βίδα και ειδικά επιθέματα για να μπορεί η σχάρα να τοποθετηθεί σε οποιουδήποτε διαμέτρου παλουκόσελο.   
Η τσάντα είναι κατασκευασμένη με ειδικό ελαφρύ ύφασμα, έχει χερούλι μεταφοράς καλυμμένο με ανθεκτικό πλαστικό και διαθέτει ειδικά velcro σε όλες τις πλευρές για την τοποθέτηση και τη στερέωση της πάνω στη σχάρα. Τα velcro δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε μαζί σας την τσάντα εύκολα και γρήγορα όπου κι αν βρίσκεστε. Στην τσάντα έχουν τοποθετηθεί ανακλαστικές λωρίδες για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εσωτερικά διαθέτει επένδυση από fleece και έχει χώρο με ένα χώρισμα για τα πράγματα σας. Το χώρισμα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας καθώς στερεώνεται στην τσάντα με velcro. Στο επάνω, εσωτερικο μέρος, διαθέτει δίχτυ με φερμουάρ για να στερεώνετε μικροεργαλεία και άλλα πράγματα. 
Μεγάλο πλεονέκτημα της τσάντας αυτής, ότι μπορεί ξεκουμπώνοντας ένα φερμουρά στο πλάι, να αναπτυχθεί ώστε να μπορέσει να χωρέσει περισσότερα πράγματα. 
Η τσάντα διαθέτει επίσης αδιάβροχο κάλυμμα το οποίο όταν δεν χρησιμοποιείται τοποθετείται σε ειδική θήκη στο επάνω μέρος της. 
Διαστάσεις:
Μήκος: 28 cm (με τη σχάρα και από το παλουκόσελο 40m)
Πλάτος: 14 cm (στη σχάρα 16 cm)
Ύψος :20 cm
Χωρητικότητα: 7-9l.
Μέγιστο ωφέλιμο Βάρος: 5 κιλά (εξαρτάται και από τον τύπο του παλουκόσελου)
Βάρος: τσάντα 440g, σχάρα 420g. 
Χρώμα: Μαύρο

Cookies