Γυαλιά Ποδηλασίας Φωτοχρωμικά |Author | Zephyr

Γυαλιά Ποδηλασίας Φωτοχρωμικά |Author | Zephyr

Κανονική Τιμή: 107,00 €

Special Price 79,00 €

Τα γυαλιά ηλίου AUTHOR Zephyr Phtochromatic προσφέρουν χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας.


Κατασκευάστηκαν για ανθεκτικότητα και άνεση. Εξαιρετική προστασία UV και άψογος σχεδιασμός για προστασία από τον αέρα. Φωτοχρωμικός (αυτοχρωματιζόμενος) φακός με πράσινο φίλτρο HC!VISION.
Αθραυστικοί πολυκαρβονικοί φακοί. Το χρωματικό εύρος του ηλιακού φίλτρου είναι 1 – 3 ( HC!VISION πράσινο 70% – S10 ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ 12% ), ο ρυθμός σκουρότητας είναι της τάξεως λίγων δευτερολέπτων.
Έχετε ένα πρακτικά άφθαρτο πλαίσιο από trilamid TR90 - το οποίο  είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό νάιλον υλικό
Στο σημείο της μύτης  και τα  μαξιλαράκια στα αυτιά είναι  A-slip - όσο περισσότερο ιδρώνετε, τόσο περισσότερο βεντουζάρουν στην μύτη και στα μαξιλαράκια των αυτιών λόγο της κατασκευής τους από υδρόφιλο καουτσούκ το οποίο αποτρέπεται την ολίσθηση.
Περιλαμβάνεται θήκη καθαρισμού από μικροϊνες 
Τα γυαλιά ηλίου AUTHOR Zephyr παρέχουν 100% προστασία των ματιών από την υπεριώδη ακτινοβολία και πληρούν τον Ευρωπαϊκό κανονισμό (ΕΕ) 2016/425 σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 12312-1:2013/A1:2015.
Βάρος 31 γρ

Κωδ./SKU:09201504

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Φωτοχρωμικά γυαλιά απο την Author .Φορέστε τα εργονομικά αυτά γυαλιά ,χωρίς να σας απασχολεί η φωτεινότητα του καιρού !!!Μπείτε στα μονοπάτια χωρίς να σας φοβίζει το ξαφνικό σκοτάδι !! 

Cookies