Κράνος ποδηλάτου | CASCO | podilatis.gr
Κράνος ποδηλάτου | CASCO | podilatis.gr Κράνος ποδηλάτου | CASCO | podilatis.gr Κράνος ποδηλάτου | CASCO | podilatis.gr

Κράνος ποδηλάτου | CASCO | SPEEDairo 2 | Μαύρο - Κόκκινο

200,00 €

16,67 € το μήνα με 12 άτοκες δόσεις

Κράνος ποδηλάτου  


Κράνος ποδηλάτου ελαφρύ


Η Casco σας προσφέρει το απόλυτο από πλευράς ασφάλειας, αεροδυναμικής και ψύξης κράνος ποδηλασίας που θα έχετε φορέσει ποτε. Απόλυτο επίπεδο ασφάλειας και εξαιρετική αεροδυναμική με την τεχνολογία διπλού κέλυφους που χρησιμοποιεί. Με σύστημα CASCO-Loc για την καλύτερη πρόσδεση του στο κεφάλι σας. Στο κράνος ποδηλασίας SPEEDair RS μπορεί να τοποθετηθεί φωτοχρωμικός φακός SPEEDmask VAUTRON®automatic visor Στο κράνος μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε χάρη στα ειδικά λάστιχα που έχει, πλαστικό προστατευτικό για τη βροχή (πωλείται ξεχωριστά). Το SPEEDairo RS έρχεται σε ειδική θήκη μεταφοράς και προστασίας του κράνους.

Κωδ./SKU:04.1539-D

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Επιλογές

* Απαραίτητα Πεδία

200,00 €

Κράνος ποδηλάτου με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας


Το απόλυτο από πλευράς ασφάλειας, αεροδυναμικής και ψύξης κράνος ποδηλασίας που θα έχετε φορέσει ποτε. Το Speedairo 2 της CASCO είναι αυτό που ζητά ένας απαιτητικός ποδηλάτης που του αρέσει να κάνει μεγάλες και εξαντλητικές αποστάσεις. Η επιλογή σου αν το πάθος σου είναι οι ανηφόρες, τα Brevets  και γενικά οι μεγάλες αποστάσεις.
Εκτός του μικρού του βάρους αυτό το κράνος ποδηλασίας έχει τέλεια εφαρμογή χάρη στο εξεδικευμένο σύστημα που διαθέτει στο εσωτερικό του για να ταιριάζει άψογα με το κεφάλι σας. Πέραν του γνωστού συστήματος εφαρμογής της CASCO διαθέτει ειδικό δίχτυ για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Το δίχτυ αυτό δεν αποτελεί όμως απλά μια μέθοδο εφαρμογής του κράνους στο κεφάλι αλλά εξασφαλίζει και συνεχή ροή αέρα.
Η CASCO όμως δε σταματάει εκεί. Αφού εξασφαλίσει ότι θα είστε στο απόλυτο επίπεδο ασφάλειας αναφορικά με τα κράνη λόγω της τεχνολογίας που εφαρμόζει, προσφέρει ταυτόχρονα και εξαιρετική αεροδυναμική με την τεχνολογία διπλού κέλυφους που χρησιμοποιεί. Με αυτόν τον τρόπο, η ροή του αέρα γίνεται με πιο ομαλό τρόπο και δίνει αεροδυναμική και αερισμό στο κεφάλι σας.
Τα πίσω πτερύγια είναι μια ακόμα καινοτομία: Εξασφαλίζουν και αυτά με τη σειρά τους αεροδυναμική και αερισμό αλλά ταυτόχρονα λειτουργούν σαν spoiler που δίνουν ένα ακόμα πλεονέκτημα στον αθλητή που το φοράει.
Μια ακόμα σημαντική παράμετρος του κράνους είναι το σύστημα CASCO-Loc για την καλύτερη πρόσδεση του στο κεφάλι σας. Το SPEEDairo διαθέτει κούμπωμα που μπορεί να κουμπώσει και να ξεκουμπώσει πολύ γρήγορα ακόμα και με το ένα χέρι χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι χάνει σε ασφάλεια.
Στο κράνος ποδηλασίας SPEEDairo 2 μπορεί να τοποθετηθεί SPEEDmask VAUTRON®automatic visor που προσφέρει προστασία από τον ήλιο αλλά και τον αέρα. Μπορεί εύκολα να βγει ή να μπει ανάλογα με τις επιθυμίες σας ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής. Στο κράνος μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε χάρη στα ειδικά λάστιχα που έχει, πλαστικό προστατευτικό για τη βροχή (πωλείται ξεχωριστά).
Το SPEEDairo 2 έρχεται σε ειδική θήκη μεταφοράς και προστασίας του κράνους.

Cookies