Λιπαντικό αλυσίδας | podilatis.gr
Λιπαντικό αλυσίδας | SQUIRT | 120 ml Λιπαντικό αλυσίδας | podilatis.gr

Λιπαντικό αλυσίδας | SQUIRT | 120 ml

14,99 €

Λάδι αλυσίδας ποδηλάτου με κερί


Λιπαντικό αλυσίδας ποδηλάτου ξηρό


Το λιπαντικό αλυσίδας Squirt  παραμένει στην αλυσίδα περισσότερο και τη διατηρεί καθαρή. Είναι ένα ξηρό λιπαντικό μακράς διαρκείας με βάση το κερί που δεν περιέχει επιβλαβείς διαλύτες, είναι 100% βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον. 
Για να το τοποθετήσετε, βεβαιωθείτε ότι η αλυσίδα και γρανάζια σας είναι καθαρά. Χρησιμοποιήστε ένα πλυντήριο αλυσίδας με ένα καλό καθαριστικό και βεβαιωθείτε ότι η αλυσίδα σας είναι εντελώς στεγνή πριν χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό. Στη συνέχεια, περάστε το λιπαντικό σιγά σιγά στο εσωτερικό των συνδέσμων και γυρίζετε το πετάλι για να βεβαιωθείτε ότι πήγε σε όλη την αλυσίδα. Περάστε την αλυσίδα από τα γρανάζια σας και αφήστε το προϊόν να στεγνώσει. Αφού βεβαιωθείτε ότι στέγνωσε, περάστε άλλη μια στρώση με τον ίδιο τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει η αλυσίδα πριν ξεκινήσετε τη διαδρομή σας. Το λιπαντικό δημιουργεί ένα προστατευτικό "φίλμ" στην αλυσίδα. Γι αυτό, μην το ξεβγάζετε, μη το σκουπίζετε. Για να καθαρίσετε την αλυσίδα χρησιμοποιήστε μια βούρτσα και προσεκτικά απομακρύνετε λάσπη και σκόνη.

Δείτε σχετικό βίντεο στην περιγραφή του προϊόντος.

Κωδ./SKU:SQ-LUBE-120

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Λιπαντικό αλυσίδας | SQUIR | 120 ml 

Το ξηρό λιπαντικό αλυσίδας Squirt  παραμένει στην αλυσίδα περισσότερο και διατηρεί καθαρή. Είναι ένα ξηρό λιπαντικό μακράς διαρκείας με βάση το κερί που δεν περιέχει επιβλαβείς διαλύτες, είναι 100% βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ομαλή και αποδοτική αλλαγή ταχυτήτων.
Μαύρα χέρια, χάλια αλυσίδας και αλυσίδα που τρίζει ανήκουν στο παρελθόν.
Χαμηλή φθορά. Η αλυσίδα και τα γρανάζια έχουν υψηλότερη διάρκεια ζωής τουλάχιστον 80%.
Ποτέ μην απολυπαίνετε την αλυσίδα ή καθαρίζετε με υψηλή πίεση - απλώς βουρτσίστε ή τρίψτε εάν είναι απαραίτητο.

Αναπτύχθηκε για να λιπαίνει σε μεγαλύτερες αποστάσεις και να διατηρεί την αλυσίδα καθαρή, τόσο για ορεινή ποδηλασία όσο και για ποδηλασία δρόμου. Δεν απαιτείται ούτε συνιστάται απολίπανση.

Το Squirt είναι ένα γαλάκτωμα που αναμειγνύεται υπό ειδικές ελεγχόμενες συνθήκες από έναν αριθμό κεριών. Αυτή η διαδικασία του δίνει μια μοναδική ομαλή υφή που το καθιστά πολύ εύκολο στην εφαρμογή. 
 

Cookies