Σύριγγα για την τοποθέτηση Σφραγιστικού | OKO

Σύριγγα για την τοποθέτηση Σφραγιστικού | OKO | 60ml

12,90 €

Ειδική σύριγγα για την τοποθέτηση σφραγιστικού από την OKO


Ιδανικός τρόπο για να τοποθετήσετε σφραγιστικό antipuncture υγρό στο ελαστικό σας αν μιλάμε για tubeless ή τον αεροθάλαμο σας. Διαβάστε στην περιγραφή τις οδηγίες χρήσης.

Κωδ./SKU:0000.20OK

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Ειδική σύριγγα για την τοποθέτηση σφραγιστικού από την OKO

Η Βρετανική ΟΚΟ σας δίνει τον ιδανικό τρόπο για να τοποθετήσετε σφραγιστικό antipuncture υγρό στο ελαστικό σας αν μιλάμε για tubeless ή τον αεροθάλαμο σας. Με την ειδική αυτή σύριγγα θα είστε απόλυτα ακριβείς στη δοσολογία που χρειάζεται κάθε ελαστικό του ποδηλάτου σας και δε θα αναρωτιέστε αν έχετε βάλει περισσότερο ή λιγότερο από όσο χρειάζεται. Η ειδική βαλβίδα που διαθέτει στο άκρο της η σύριγγα είναι συμβατή με όλων των ειδών τις βαλβίδες αεροθαλάμων ή ελαστικών tubeless (στα οποία μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς ο πυρήνας της βαλβίδας) και έτσι θα αποφύγετε τυχόν διαρροές. Στη χρήση βοηθά ο ελαστικός σωλήνας στο άκρο της σύριγγας με τον οποίο μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε υγρό στο ελαστικό σας.

Πως χρησιμοποιείται:
Αρχικά αφαιρείτε όλο τον αέρα από το ελαστικό ή τον αεροθάλαμο σας.
Στη συνέχεια με το ειδικό εργαλείο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία (ξεβιδώστε το από το τέλος του εύκαμπτου σωλήνα) αφαιρείτε το εσωτερικό της βαλβίδας.
Τοποθετείτε την σωστή ποσότητα σφραγιστικού υγρού ανάλογα με τον τροχό σας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που σας δίνει ο κατασκευαστής του εκάστοτε υγρού το οποίο χρησιμοποιείτε.
Τοποθετήστε την άκρη του εύκαμπτου σωλήνα στη βαλβίδα σας και πιέστε προσεκτικά για να βάλετε το υγρό.
Συμβατή και με Presta βαλβίδες.

Με την ίδια σύριγγα μπορείτε να τοποθετήσετε διαφόρων ειδων υγρά αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα έχετε καθαρίσει το εσωτερικό της από υπολοίματα προηγούμενων χρήσεων.
Η μέγιστη ποσότητα που μπορεί να δεχθεί είναι 60 cc.

Cookies