Παιδικό ποδήλατο | podilatis.gr

Παιδικό ποδήλατο | CLERMONT | Freeland | SHIMANO | 24 ιντσών | Χακί | 2022 | Με δώρο το πίσω φως

220,90 €

18,41 € το μήνα με 12 άτοκες δόσεις

Ποδήλατο παιδικό για διασκεδαστικές βόλτες!


Παιδικό ποδήλατο από τη Clermont, σε φανταχτερά χρώματα


Το Freeland της Clermont, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 11 χρονών. Διαθέτει χειριστήρια SHIMANO τύπου Revoshift για ευκολία στο άλλαγμα ταχυτήτων όπως και φρένα τύπου V-Brake για την ασφάλεια του παιδιού σας. Είναι εξοπλισμένο με 18 ταχύτητες, έτσι ώστε να εγκλιματιστεί το παιδί στη νοοτροπία των ταχύτητων και να είναι πιο οικεία η χρήση τους για τα μεταγενέστερα μεγαλύτερα ποδήλατα. Το πεταλάρισμα του έιναι εύκολο και η σέλα ρυθμίζεται ανάλογα με το ύψος του παιδιού, για τη βέλτιση αίσθηση της ασφάλειας και άνεσης.


Οι αναγραφόμενες ηλικίες αποτελούν μια ενδεικτική προσέγγιση χωρίς να καθορίζουν κατά απόλυτο κανόνα το κατάλληλο μέγεθος ποδηλάτου για το παιδί. Το φάσμα ηλικιών ενδέχεται να διαφέρει, ανάλογα με τη σωματική διάπλαση και τις δεξιότητες του παιδιού.


Η αποστολή του ποδηλάτου γίνεται δωρεάν όταν αυτό είναι κλειστό στο κουτί του όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Σε αυτή την περίπτωση, θα βρείτε το ποδήλατο μερικώς συναρμολογημένο και θα χρειαστεί να τοποθετήσετε μερικά ανταλλακτικά, κάνοντας στη συνέχεια τις τελικές ρυθμίσεις. Περιλαμβάνονται όλα τα ανταλλακτικά, δεν περιλαμβάνονται εργαλεία.


Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί πλήρως συναρμολογημένο και ρυθμισμένο, επιλέξτε μαζί με την αγορά την υπηρεσία συναρμολόγησης. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την πλήρη συναρμολόγηση και ρύθμιση του ποδηλάτου. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να ανοίξετε τη συσκευασία, και το ποδήλατο θα είναι έτοιμο για βόλτα


Αποκτήστε το τώρα και με 12 άτοκες δόσεις και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!


Δείτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά στην περιγραφή του προϊόντος.

Κωδ./SKU:Π1-024-610ΧΑΚΙ

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Επιλογές

220,90 €

Παιδικό ποδήλατο mountain bike με τροχούς 24 ιντσών και ταχύτητες

 Μεγέθη
 24 ίντσες
 Σκελετός
 Hi-Ten MTB Geometry
 Βάρος   
 14 kg
 Ταχύτητες    
 18sp
 Λεβιέδες   
 SHIMANO 3x6sp
 Φρένα   V-brake
 Πιρούνι
 Rigid Hi-Ten
Cookies