Ντίζα σέλας  | Dropper | 150mm Διαδρομή |31,6mm διάμετρος

Ντίζα σέλας | Dropper | 150mm Διαδρομή |31,6mm διάμετρος

209,00 €

17,42 € το μήνα με 12 άτοκες δόσεις

Για σκελετούς με εσωτερική και εξωτερική καλωδίωση  


Βελτιώστε την οδηγική σας εμπειρία στα μονοπάτια χάρη στην αίσθηση ευελιξίας και άνεσης στις κινήσεις του σώματος που προσφέρει ένα υδραυλικό παλουκόσελο.
Ακόμη και για μερικά μόνο μέτρα, έχετε τη δυνατότητα να χαμηλώσετε το ύψος της σέλλας με το πάτημα ενός λεβιέ, και έπειτα να την επαναφέρετε στο σημείο που κάθεστε για να συνεχίσετε το πετάλι σας. Έτσι θα έχετε το μέγιστο έλεγχο του πουδηλάτου στις κατηφόρες και ταυτόχρονα αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού υπάρχει πλέον χώρος στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, χωρίς να αναγκάζεστε να σκύβετε προς το τιμόνι και να μεταφέρετε το κέντρο βάρους προς τα εμπρός.


 

Κωδ./SKU:PRSP0246

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Παλουκόσελο Dropper Post της Pro με διαδρομή 150mm και διάμετρο 31.6mm

Η σειρά PRO LT Dropper Seatpost έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τα πλεονεκτήματα ενός Dropper  σε πιο προσιτή τιμή, με την ευελιξία της εσωτερικής και εξωτερικής τοποθέτησης των  καλωδίων.
Αναβαθμίστε και ξεπεράστε τις επιδόσεις σας με το PRO LT Dropper Seatpost. Δημιουργήθηκε για ποδηλάτες  που θέλουν να αναβαθμίσουν με χαμηλό προϋπολογισμό,χωρίς να έχει αυτό επιπτώσεις στην απόδοση !! Η σειρά LT Dropper Seatpost παρέχει την πιο δημοφιλή διαδρομή dropper , αυτή των 150 χιλιοστών .  . Το LT Dropper Seatpost είναι στιβαρό και διαθέτει   διαδρομή 150 χιλιοστών, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση  

Cookies