Σχάρα κοτσαδώρου για τρία ποδήλατα | podilatis.gr
Σχάρα κοτσαδώρου για τρία ποδήλατα | podilatis.gr Σχάρα κοτσαδώρου για τρία ποδήλατα | podilatis.gr Σχάρα κοτσαδώρου για τρία ποδήλατα | podilatis.gr Σχάρα κοτσαδώρου για τρία ποδήλατα | podilatis.gr Σχάρα κοτσαδώρου για τρία ποδήλατα | podilatis.gr Σχάρα κοτσαδώρου για τρία ποδήλατα | podilatis.gr

Σχάρα κοτσαδόρου για 3 Ποδήλατα | Menabo | Alcor 3 | Mε ανάκλιση

491,10 €

ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ ALCOR 3 ΓΙΑ 3 ΠΟΔΗΛΑΤΑ Ή 2 E-BIKES/FAT BIKES MENABO

Κωδ./SKU:11270/MB

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Βάση ποδηλάτου κοτσαδόρου ALCOR 3 από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής, ιδανική για τη μεταφορά 3 ποδηλάτων, συμβατή με FAT bikes και E-bikes. Κατάλληλη για οχήματα που διαθέτουν κοτσαδόρο, ώστε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας άθλημα παντού!

Το πλαίσιο της είναι κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής ποιότητας και τα 3 ρυθμιζόμενα μπράτσα με ροδέλες προσφέρουν τέλεια προσαρμογή επάνω στο σκελετό των ποδηλάτων ενώ παρέχεται η δυνατότητα χρήσης πρόσθετης κλειδαριάς (δεν περιλαμβάνεται – πωλείται ξεχωριστά) στο κάθε ένα από αυτά. Στο κάτω μέρος του πλαισίου οι ράγες (βέργες) συγκράτησης των ελαστικών είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και η κάθε μία διαθέτει στα άκρα της 2 ιμάντες δέσης (δέστρες) για να συγκρατούν με απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα τους τροχούς των ποδηλάτων κατά τη μεταφορά.

Η βάση είναι πλήρως αναδιπλούμενη, ώστε να μπορεί να παραμένει κλειστή και να αποθηκεύεται εύκολα, καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο, όταν δεν είναι σε χρήση. Επίσης, στο σημείο σύνδεσης της με τον κοτσαδόρο είναι εξοπλισμένη με αντικλεπτικό σύστημα, που λειτουργεί με μοχλό γρήγορης ασφάλισης/απασφάλισης (quick fixing lever/rapid lock). Στο μπροστινό της μέρος διαθέτει μηχανισμό ανάκλισης, που λειτουργεί με πεντάλ (ποδομοχλό) για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ανοίξετε το πορτ μπαγκάζ του οχήματος με άνεση σε περίπτωση ανάγκης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, χωρίς να εμποδίζει ο όγκος των ποδηλάτων. Έχει ενσωματωμένα φανάρια, που θέτονται σε λειτουργία και ηλεκτροδοτούνται από τον κοτσαδόρο με τη χρήση αντάπτορα 13 pin, καθώς και υποδοχή για να τοποθετηθεί πινακίδα κυκλοφορίας.

Όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με το όχημα ή τον σκελετό των ποδηλάτων είναι ενισχυμένα με επένδυση/μαξιλαράκια στήριξης από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο και συνδέσεις με πλαστική επικάλυψη (καουτσούκ) για προστασία και αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.

Συμβατή με σκελετούς ποδηλάτου, οι οποίοι έχουν διάμετρο min: 30 mm. / max: 50 m., διαστάσεις σκελετών (οβάλ, τετράγωνους, τριγωνικούς) min: 30 Χ 60 mm. / max: 50 Χ 70 mm., διάμετρο ελαστικού min.: 22'' / max.: 29'', πλάτος ελαστικού max: 110 mm και μήκος μεταξόνιου max: 1260 mm.

Συμβατή με ποδήλατα τριγωνικού πλαισίου, με σκελετούς που έχουν διάμετρο min: 30 mm / max: 50 mm, διαστάσεις σκελετών (οβάλ, τετράγωνους, τριγωνικούς) min: 30 Χ 60 mm / max: 50 Χ 70 mm, διάμετρο ελαστικού min.: 22'' / max.: 29'', πλάτος ελαστικού max: 110 mm και μήκος μεταξονίου max: 1260 mm. Κατάλληλη για όλους τους τύπους ποδηλάτων, συμβατικά, ηλεκτροκίνητα (E-bike) και με φαρδιά ελαστικά (FAT bike).

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

- Διαστάσεις*: 1188 Χ 783 Χ 604 mm (ΜxΠxΥ).
- Υλικό: Ατσάλι και αλουμίνιο.
- Χρώμα: Μαύρο με ασημί λεπτομέρειες.
- Χωρητικότητα: 3 ποδήλατα (ή 2 FAT bikes ή 2 E-bikes).
- Μέγιστο βάρος φορτίου: 60 kg.
- Βάρος βάσης: 18 kg.
- Περιλαμβάνει: Σύστημα ανάκλισης, σύστημα γρήγορης ασφάλισης/απασφάλισης με μοχλό, ιμάντες δέσης και 3 μπράτσα συγκράτησης ποδηλάτων - 1 κοντό, 1 μακρύ και 1 διπλό (χωρίς αντικλεπτικά πόμολα), ενσωματωμένα φανάρια και καλώδιο ηλεκτροδότησης με αντάπτορα 13 pins.

Cookies