Ταμπλέτες  Αποκατάστασης  BIX  Lemon

Ταμπλέτες Αποκατάστασης | BIX | Lemon

8,00 €

Ταμπλέτες Αποκατάστασης | BIX | Lemon


Το Bix Recovery είναι το πρώτο ενυδατικό δισκίο αποκατάστασης στον κόσμο με 11 βιταμίνες και μέταλλα που βελτιώνουν την αποκατάστασή σου και ενισχύουν την απόδοσή σου.


Το συμπλήρωμα διατροφής Bix Recovery έχει σχεδιαστεί για να ενυδατώνει και να βοηθά στην αποκατάσταση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αλλά κυρίως μετά από προπονήσεις. Οι ηλεκτρολύτες που χρησιμοποιούνται στο Bix Recovery (νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρος, ψευδάργυρος) βελτιώνουν την απορρόφηση του νερού, διατηρώντας τον οργανισμό σου ενυδατωμένο για περισσότερη χρονική διάρκεια.


Κατασκευασμένο στη Γερμανία, το συμπλήρωμα διατροφής Bix Recovery μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας γεμάτης εργασιακής μέρας, όταν ταξιδεύεις ή μετά από ταξίδι, για να ενισχύσει την ενέργεια του οργανισμού.


Το αναβράζον δισκίο Bix Recovery πρέπει να λαμβάνεται πριν και μετά την άσκηση γιατί βελτιώνει τον χρόνο αποκατάστασης, διατηρεί τα ενεργειακά επίπεδα και ενισχύει την ευεξία στους αθλητές και σε ενεργά άτομα.
Η διάρκεια ζωής του Bix Recovery είναι 24 μήνες μετά την παραγωγή.


- Το Bix Recovery περιέχει 8 θερμίδες ανά δισκίο, 10 δισκία ανά συσκευασία.


- Είναι προϊόν vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια.

Κωδ./SKU:930900024005

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Ταμπλέτες  Αποκατάστασης |  BIX | Lemon 

Τι περιέχει: Κάθε δισκίο περιέχει 11 βιταμίνες και μέταλλα, χωρίς ζάχαρη και όλες τις φυσικές γεύσεις. Βιταμίνη C - 200 mg Μαγνήσιο - 150 mg Ψευδάργυρος - 10 mg BCAA - 100 mg Q10 - 10 mg Βιταμίνη Ε - 50 mg Βρομελίνη - 100 mg Ασβέστιο - 50 mg Σίδηρος - 2,5 mg Κάλιο - 50 mg Νάτριο - 150 mg

Η λευκίνη, βαλίνη και ισολευκίνη, γνωστά ως BCAA's είναι απαραίτητα για την αποκατάσταση των μυών και τη μείωση του μυϊκού πόνου.

Η βρομελίνη, το Q 10, η βιραμόνη C και η βιταμίνη Ε έχουν αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, που αποτρέπουν τη βλάβη των κυττάρων και βελτιώνουν την αποκατάσταση. Δημιούργησε και διατήρησε ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα με βιταμίνη C και ψευδάργυρο, ώστε να παραμείνεις υγιής και να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Είναι ασφαλές το Bix Recovery για άτομα με διαβήτη; Το Bix Recovery περιέχει σουκραλόζη ως γλυκαντικό και οι περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι δεν επηρεάζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα ή ινσουλίνης. Εάν δεν είσαι σίγουρος ζήτησε τη γνώμη του γιατρού σου.

Είναι ασφαλές το Bix Recovery για έγκυες γυναίκες και παιδιά; Το Bix Recovery αν και δεν περιέχει συστατικά που δεν μπορούν να καταναλωθούν από έγκυες γυναίκες και παιδιά, ωστόσο, συνιστάται μόνον για ενήλικες.

Χρήσιμες πληροφορίες: - Πάρε ένα δισκίο αμέσως μετά την άσκηση και 2-3 μετά από αγώνες ή μεγάλες προπονήσεις. Συνιστάται να μην υπερβαίνεις τα 5 δισκία την ημέρα.

- Κάθε δισκίο πρέπει να διαλύεται σε 200 ml ή περισσότερο νερό, ανάλογα με τη γεύση.

- Το Bix Recovery πρέπει να φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και ξηρό, κάτω από 25 βαθμούς. Η διάρκεια ζωής του Bix Recovery είναι 24 μήνες μετά την παραγωγή.

- Το Bix Recovery περιέχει 8 θερμίδες ανά δισκίο, 10 δισκία ανά συσκευασία.

- Είναι προϊόν vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια.

Cookies